Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE FlagPUBLICAŢII
Publicatii 2017
Publicatii 2016
Publicatii 2015
Publicatii 2014
Publicatii 2013 Publicatii 2012 Publicatii 2011 Publicatii 2010 Publicatii 2009
UE Flag NOUTAŢI UE
Eroare de flux RSS
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
07.02.2019 - Comisarii Avramopoulos, King și Jourová participă la reuniunea informală a miniștrilor afacerilor interne și de justiție
ED Targoviste

Comisarul european pentru migrație, cetățenie și afaceri interne, Dimitris Avramopoulos, împreună cu Julian King, comisarul responsabil pentru Uniunea securității, și Věra Jourová, comisarul responsabil pentru justiție, protecția consumatorului și egalitate de gen se vor afla la București în perioada 7 – 8 februarie pentru a participa la reuniunea informală a miniștrilor afacerilor interne și de justiție din UE.

Evenimentul este găzduit de Președinția României la Consiliul UE și include următoarele momente deschise reprezentanților media:

Joi, 7 februarie

 +/- 8.30 EET/ 7.30 CET – Declarația la sosire (doorstep) a comisarului european Dimitris Avramopoulos, Palatul Parlamentului, intrarea C1 - sesiunea dedicată afacerilor interne

+/- 17.15 EET/ 16.15 CET – conferință de presă comună susținută de comisarul european pentru migrație, cetățenie și afaceri interne, Dimitris Avramopoulos și ministrul afacerilor interne, Carmen Dan la finalul sesiunii dedicate afacerilor interne, sala Nicolae Iorga, Palatul Parlamentului

Vineri, 8 februarie

+/- 9.40 EET/ 8.40 CET – Declarația la sosire (doorstep) a comisarului european Věra Jourová, Palatul Parlamentului, intrarea C1 - sesiunea dedicată justiției

+/- 15.30 EET/ 14.30 CET – Conferință de presă comună susținută de comisarul european pentru justiție, protecția consumatorului și egalitate de gen, Věra Jourová și ministrul de justiție Tudorel Toader la finalul sesiunii dedicate justiției, sala Nicolae Iorga, Palatul Parlamentului

Alte evenimente dedicate presei:

Joi, 7 februarie

+/- 15.15 EET/ 14.15 CET - Oportunități de imagine la fotografia de familie (sesiunea dedicată afacerilor interne), Palatul Parlamentului

Vineri, 8 februarie

+/- 12.00 EET/ 11.00 CET - Oportunități de imagine la fotografia de familie (sesiunea dedicată justiției), Palatul Parlamentului

Materiale foto și video de la cele două reuniuni se vor afla și pe canalul nostru EBS+(link is external).

Urmăriți profilele noastre de Facebook(link is external) & Twitter(link is external) pentru a fi curent cu tot ce se întâmplă!

EN

Commissioners Avramopoulos, King and Jourová attend the Informal meeting of Justice and Home Affairs EU ministers

Commissioner for Migration, Home Affairs and Citizenship Dimitris Avramopoulos, together with Commissioner for the Security Union Julian King and Commissioner for Justice, Consumers and Gender Equality Věra Jourová will be in Bucharest on the 7 and 8 February for the Informal meeting of Justice and Home Affairs EU ministers.

The event is hosted by the Romanian Presidency of the Council of the European Union. It includes the following press moments:

Thursday, 7 February

 +/- 8.30 EET/ 7.30 CET – Doorstep by Commissioner Dimitris Avramopoulos - arrivals and welcome for the Home Affairs Session - Doorstep opportunities at the Palace of Parliament (entry hall of the Romanian Senate – C1)

+/- 17.15 EET/ 16.15 CET – Commissioner for Migration, Home Affairs and Citizenship Dimitris Avramopoulos holds a joint press conference with Minister for Internal affairs, Carmen Dan at the Palace of Parliament, Nicolae Iorga Hall 

Friday, 8 February

+/- 9.40 EET/ 8.40 CET – Doorstep by Commissioner Věra Jourová - arrivals and welcome for the Justice Session - Doorstep opportunities at the Palace of Parliament (entry hall of the Romanian Senate – C1)

+/- 15.30 EET/ 14.30 CET – Commissioner for Justice, Consumers and Gender Equality Věra Jourová holds a joint press conference with Justice Minister Tudorel Toader at the Palace of Parliament, Nicolae Iorga Hall 

Other events foreseen for the media:

Thursday, 7 February

+/- 15.15 EET/ 14.15 CET – family (group) photo ((Home Affairs Session), photo and video opportunities, Palace of the Parliament

Friday, 8 February

+/- 12.00 EET/ 11.00 CET - family (group) photo (Justice Session), photo and video opportunities, Palace of the Parliament

Photos and videos from the meetings and press moments will also be available on our EBS+(link is external) channel.

Follow our Facebook(link is external) & Twitter(link is external) channels to stay updated!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană