Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
14.03.2019 - Tinerii cinefili pot câștiga o excursie la festivalul de film de la Cannes în cadrul proiectului #euFilmContest
ED Targoviste

Cât de multe știi despre filmele europene? Participă la concurs, testează-ți cunoștințele și ai șansa de a câștiga o călătorie la Festivalul de Film de la Cannes, în mai 2019, unde poți avea o imagine a sectorul audiovizual european și poți întâlni profesioniști din domeniul filmului.

Cine poate participa

Orice rezident permanent din UE este eligibil să participe, precum și rezidenții permanenți ai țărilor care au semnat un acord oficial de participare la programul "Europa creativă" până la data de 31 decembrie 2018 (Islanda, Norvegia, Albania, Bosnia și Herțegovina, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Muntenegru, Republica Serbia, Georgia, Moldova, Ucraina și Tunisia);

Participanții trebuie să aibă cel puțin 18 ani (la 19 martie 2019);

Acestia trebuie să fie disponibili în perioada 17 - 19 mai 2019, să călătorească la Cannes, acolo unde vor fi anunțați câștigătorii. 

Cum poți participa

Răspunde la quiz pentru a-ți testa cunoștințele despre filmele UE;

Pentru fiecare răspuns corect, participanții primesc un punct. Aceștia vor câștiga un punct suplimentar dacă adaugă @MEDIAprogEU pe Twitter și/sau @CreativeEuropeEU pe Facebook (maximum un punct). În această situație, trebuie să menționeze contul lor de social media în formularul de înscriere.

Participanții pot înscrie până la trei intrări, dar pot câștiga doar o singură dată.

Premii

Bilet de transport la Cannes, Franța, pentru o persoană din oricare dintre țările de mai sus și două nopți de cazare asigurate de organizatori.

Câștigătorii vor participa la două proiecții de filme selectate ca parte a “La Quinzaine des Réalisateurs/Directors’ Fortnight” și ”Semaine de la Critique/The International Critics' Week”.

Ei vor primi, de asemenea, un ecuson de festival care oferă acces în zona festivalului. Din motive de securitate, accesul la întregul festival nu poate fi garantat.

Câștigătorii vor fi anunțați la începutul lunii aprilie 2019.

Termen limită: 19 martie 2019.

Mai multe informații aici.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană