Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
02.04.2019 - Comisarul european Corina Crețu în vizită la Iași pentru a discuta despre prioritățile de investiții și politica de coeziune post-2020
ED Targoviste

Sâmbătă, 30 martie 2019, comisarul european pentru politică regională Corina Crețu s-a aflat într-o vizită oficială la Iași, pentru a se întâlni cu autoritățile locale și a vedea pe teren modul în care sunt folosite fondurile europene.

Înaltul oficial european a dezbătut, împreună cu dl. Mihai Chirică, primarul municipiului Iași, și cu reprezentanții autorităților locale din regiune, stadiul curent al investițiilor din zona Moldovei prin politica de coeziune, de la spitalul regional din Iași, la implementarea proiectului-pilot "Inițiativa pentru regiunile rămase în urmă" sau a celui privind Centrul Tehnologic din localitate.

Comisarul european Corina Crețu a vizitat și șantierul unde se desfășoară lucrările de reabilitare a Palatului Braunstein, clădire de patrimoniu, efectuate cu fonduri europene. În aceeași zi, comisarul european a participat la festivitățile aniversare organizate de TV Moldova Plus, la 7 ani de la prima emisie a acestei televiziuni regionale.

Presa a fost invitată să participe la dezbaterea ce a avut loc la Primăria Municipiului Iași, precum și la vizita efectuată la proiectul cu finanțare europeană de la Palatul Braunstein.

Persoană de contact pentru presă:

Dana Berinde - tel.: +32 2 29 88365


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană