Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
06.08.2021 - EU @ EC | Ne vedem la Electric Castle!
ED Targoviste

Reprezentanța Comisiei Europene în România se alătură ediției din 2021 a festivalului Electric Castle, care are loc între 9 și 15 august, la Cluj-Napoca.

Timp de șapte zile, te așteptăm la standul nostru din Piața Unirii, cu informații despre programele și temele de actualitate ale Uniunii Europene, dar și cu o serie de surprize care să te pregătească pentru distracție, relaxare și muzică bună. 

·       Uniunea europeană

·       9 august 2021, 00:00 până la 15 august 2021, 23:45

Informații practice

Când

Luni 9 august 2021, 00:00 to Duminică 15 august 2021, 23:45

Languages

română

Descriere

Foto credit: Electric Castle

Află ce face Uniunea Europeană pentru ca Europa să devină mai sănătoasă, mai verde și mai digitală, dar și cum poți contribui pentru a pune lucrurile în mișcare. Află ce înseamnă să fii parte din NextGenerationEU! 

Festivalul este organizat cu respectarea tuturor normelor pentru evitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Detalii despre acces și artiștii din program sunt disponibile aici.  

___________________________________________

! GIVEAWAY MUZICAL !

Îți oferim 10 invitații la Electric Castle!

Astăzi, 3 august, am lansat pe pagina noastră de Instagram concursul „Ne vedem la festival!”

Participă și poți câștiga o invitație la festival, valabilă pentru o persoană, care include: 1 abonament CITY PASS CLUJ-NAPOCA 9-15 AUGUST + 1 bilet UNIRII STAGE 13 AUGUST.

Regulamentul concursului este disponibil aici:

română

(3.53 MB - PDF)

Descarcă 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană