Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
27.10.2021 - EUROSFAT 2021 | Viitorul Europei la feminin
ED Targoviste

Forumul anual de afaceri europene din România, EUROSFAT, organizat sub patronajul Reprezentanței Comisiei Europene în România, ajunge la cea de-a IX-a ediție și se desfășoară între  25 și 29 octombrie.  

Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, va participa în cadrul sesiunii plenare „Viitorul Europei la feminin", ce va avea loc pe 25 octombrie, în intervalul orar 10:00 - 11:30.

·       Egalitate de gen

·       25 octombrie 2021, 10:00 până la 29 octombrie 2021, 17:30

Informații practice

Când

luni 25 octombrie 2021, 10:00 to vineri 29 octombrie 2021, 17:30

Limbi

română

Site

Mai multe informații sunt disponibile aici.

Descriere

 

EUROSFAT 2021 | Viitorul Europei la feminin

Forumul este un proiect bazat pe valorile europene ale democrației, implicării civice și dialogului deschis și reprezintă oportunitatea perfectă de a dezbate cele mai actuale subiecte la nivel european, național și regional, angrenând în dezbateri actori și reprezentanți politici la nivel local, național sau internațional, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Forumul EUROSFAT 2021, care se va desfășura sub egida Conferinței privind Viitorul Europei, dorește să ofere cadrul optim pentru un dialog propice între reprezentante cheie la nivel european care pot și trebuie să influențeze viitorul Europei. Europa este puternică, este solidară, este ambițioasă și vizionară, iar femeile care ocupă funcții cheie la nivel european sunt o dovadă în acest sens. O dovadă că ele pot avea succes în conducerea politică, pot avea rezultate cu impact semnificativ pentru cetățeni și, mai ales, reprezintă modele de urmat pentru tinere care nu au curajul să aibă un cuvânt de spus. Vă invităm să aflați cum vede Europuls viitorul Europei, la feminin.

Detalii despre eveniment sunt disponibile aici: https://www.eurosfat.ro/ 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană