Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
11.12.2021 - Dezbatere online: Mecanismul de redresare și reziliență. Sprijin pentru tranziția digitală
ED Targoviste

Reprezentanța Comisiei Europene în România și Biroul Parlamentului European vă invită vineri, 10 decembrie 2021, între orele 11:00 - 13:10 (ora României) la dezbaterea onlineMecanismul de redresare și reziliență. Sprijin pentru tranziția digitală.

Evenimentul va putea fi urmărit în direct pe pagina de Facebook a Reprezentanței Comisiei Europene în România, pe pagina de Facebook a Biroului de legătură al Parlamentului European şi pe contul de YouTube al Biroului Parlamentului European în România.

·       Politică de finanțare

·       10 decembrie 2021, 11:00 până la 10 decembrie 2021, 13:30

Informații practice

Când

vineri 10 decembrie 2021, 11:00 to vineri 10 decembrie 2021, 13:30

Limbi

română

Descriere

 

Dezbatere online: Mecanismul de redresare și reziliență. Sprijin pentru tranziția digitală

Participanții la eveniment vor discuta despre oportunitățile deschise de tranziția digitală, temă aflată și pe agenda de dezbateri din cadrul Conferinței pentru viitorul Europei. Astfel, dezbaterile se vor concentra pe modul în care Mecanismul de redresare și reziliență va finanța investițiile și reformele necesare în sectorul digital pentru ca economiile statelor membre să beneficieze pe deplin de pe urma celui mai mare pachet european de stimulente financiare din toate timpurile.

Cuvântul de deschidere va fi susținut de Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România și Mădălina Beatrice Mihalache, șefa Biroului Parlamentului European în România,

Vorbitorii principali în cadrul dezbaterilor sunt membrii Parlamentului European Siegfried Mureșan (PPE) și Victor Negrescu (S&D), cărora li se alătură Bianca Muntean, coordonator Transilvania Digital Innovation Hub. Mai multe detalii despre eveniment și agendă găsiți aici.

Dezbaterea este organizată cu sprijinul celor 24 de centre EUROPE DIRECT din România, fiind dedicat partenerilor acestora din rândul societății civile și reprezentanților mediului de afaceri.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană