Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
29.11.2012 - Activităţi recreative pentru tineri la Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte
ED Targoviste

Activităţi recreative pentru tineri la Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte
Târgovişte, 29 noiembrie 2012


Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte este instituţia care adună săptămânal un număr foarte mare de tineri. Aceştia sunt atraşi aici de dorinţa de a se implica în activităţi care să transforme comunitatea noastră într-un loc mai bun, dar şi de numeroasele oportunităţi de petrecere a timpului liber, socializare şi recreere.

Astfel, joi, 29 noiembrie, s-a desfăşurat la sediul instituţiei, mai exact în spațiul dedicat adolescenților și tinerilor, o nouă seară de film la care au participat peste 40 de persoane. Timpul petrecut împreună înainte de începerea filmului l-au folosit pentru a socializa, iar pelicula urmărită a fost una interesantă şi educativă.

Seara de film a debutat cu ceva timp în urmă, la iniţiativa voluntarilor EUROPE DIRECT, care au văzut în această activitate un mod de a petrece mai mult timp împreună şi a se relaxa.

Cinefilii sunt aşteptaţi la bibliotecă şi în alte dăţi, pentru că seara de film va fi reluată.

Imagini eveniment:

Highslide JS Highslide JS

 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte