Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
13.12.2012 - Generațiile, reunite la EUROPE DIRECT Târgoviște
ED Targoviste

Generațiile, reunite la EUROPE DIRECT Târgoviște
Târgovişte, 13 decembrie 2012


În acest an, Moș Nicolae a constatat că nu prea mai poate înțelege mesajele pe care i le trimit tinerii care îi solicită daruri. Astfel, el s-a gândit să „observe” nevoile acestora chiar din mijocul lor. Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște s-a gândit să-l ajute puțin și...chiar în ziua de 6 decembrie a dat startul unei noi serii de curs de comunicare, lucru în echipă și intercunoaștere.

Chiar dacă a fost prima întâlnire, tinerii participanți s-au dovedit a fi deosebit de receptivi și au colaborat bine, grupulețele în care au fost împărțiți pentru activități devenind o mare echipă. Ca și cum ar fi simțit prezența Moșului între ei, cursanții au fost comunicativi și atenți la ideile celor din alte generații, contribuind semnificativ la succesul acțiunii.

După o primă sesiune atât de reușită, urmează a doua etapă a cursului, care va avea loc în data de 13 decembrie, începând cu ora 14.00 la Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu Târgoviște. Pentru efortul lor, participanții vor fi răsplătiți cu o seară de film, la fel ca și în săptămâna precedentă. Astfel, vor avea ocazia să socializeze și mai mult și să facă schimb de opinii în cadru informal.

Echipa EUROPE DIRECT Târgoviște invită toți tinerii care vor să petreacă o după-amiază plăcută și utilă în același timp să se înscrie la cursurile de comunicare, lucru în echipă și intercunoaștere care se vor desfășura și în săptămânile următoare.

Imagini eveniment:

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte