Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
15.05.2013 - EUROPE DIRECT Târgoviște prezintă tinerilor dâmbovițeni importanța societății civile și a implicării în programe de voluntariat

Organizațiile nonguvernamentale, indiferent că sunt asociații, fundații ori alte entități, joacă un rol deosebit de important pentru societate. Deși mulți nu știu care este menirea acestor instituții, ele pot contribui la progresul comunității și îi ajută pe cei care li se afiliază să se dezvolte atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Pentru a promova în rândul tinerilor beneficiile implicării într-un ONG și, implicit, în programe de voluntariat, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște a organizat luni, 13 mai 2013, începând cu ora 13.00, o dezbatere cu tema  Cetățeni europeni activi pentru Europa – societate civilă activă. La eveniment au participat reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale din Dâmbovița care au prezentat liceenilor din anii terminali oportunitățile de care se pot bucura dacă aleg să devină cetățeni europeni activi și să se implice în rezolvarea problemelor pe care le identifică în comunitate.

Prin participarea la eveniment, tinerii au înțeles că Uniunea Europeană are pentru ei o multitudine de posibilități: de a se dezvolta personal și profesional, de a călători, de a  deveni schimbarea pe care o doresc. Pentru a dobandi toate acestea, trebuie să devină cetățeni europeni activi, iar societatea civilă îi poate sprijini necondiționat în acest sens.

Echipa EUROPE DIRECT Târgoviște le mulțumește pentru participare și îi invită și la alte acțiuni de gen care vor fi organizate în cadrul campaniei Cetățenia europeană…nu doar cuvinte, ci drepturi concrete!, pentru a afla și alte lucruri interesante și a defini împreună conceptul de cetățenie europeană.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte