Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
13.11.2012 - Târgul ONG-urilor din judeţul Dâmboviţa
ED Targoviste

Târgul ONG-urilor din judeţul Dâmboviţa
Târgovişte, 16 octombrie 2012


Avem deosebita plăceresă vă invităm la ,,Târgul ONG-urilor din judeţul Dâmboviţa’’, ediția a III-a, care se va desfăşura în data de 29 noiembrie  2012. Vă aşteptăm,  începând cu orele 10.00, în sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene „Ion Heliade Rădulescu.

Scopul acestui eveniment este de a oferi organizaţiilor neguvernamentale din judeţul Dâmboviţa oportunitatea de promovare şi prezentare a proiectelor/activităților desfăşurate de către acestea, precum şi de a evidenţia problemele cu care se confruntă, cât și identificarea unor potențiali parteneri prin intermediul unor sesiuni de lucru în paralel și/sau în plen.

Asociațiile și fundațiile se pot înscrie până la data de 26 noiembrie 2012, ora 16.00, completând formularul anexat.

La eveniment vor fi invitaţi să participe şi reprezentanţi ai unor instituții de educație și cultură pentru a purta un dialog cu aceștia în vederea identificării de oportunități pentru propuneri de proiecte/activități 2013.

Iniţiatorul Târgului ONG este:

Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa prin Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte - www.edtargoviste.ro 

Pentru orice alte informaţii, vă rugăm să vă adresaţi la:

Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte, Str. Stelea, nr. 2, Telefon: 0345 100581, Fax: 0345 100582, E-mail: office@edtargoviste.ro, persoană de contact – Vlăduţ Andreescu;

Descarca formularul de inscriere...

 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte