Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
31.01.2013 - Cursuri de dezvoltare personală la EUROPE DIRECT Târgovişte
ED Targoviste

Cursuri de dezvoltare personală la EUROPE DIRECT Târgovişte
Târgovişte, 31 ianuarie 2013


În fiecare zi de marţi, de la ora 15.00 Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte organizează cursuri de dezvoltare personală pentru adolescenţi.

Foarte mulţi oameni se plâng că nu au bani de cursuri, că nu au timp şi totuşi acest curs îl faci după orele de curs, fără să plăteşti bani.

Ce poţi învăţa printre altele:

Cum activităţile nonformale te poate ajuta să te cunoşti mai bine ca orice altă activitate şi cum să lucrezi în echipă în mod eficient. Îţi poţi afla şi depăşi limitele, îţi poţi creşte cantitatea de energie pe care o a ai precum şi starea de bine şi de fericire. Pe lângă asta, activităţile nonformale te poate ajuta şi în creşterea încrederii în sine şi a atractivităţii, dar mai ales cum să comunici cu cei din jurul tău şi să vorbeşti în public.

Cum eşecul nu este decât un element firesc în evoluţia oricărui om,  cădem doar ca să învăţăm să ne ridicăm şi că un eşec nu trebuie să ne bage în depresie ci să ne ambiţioneze să încercăm din nou, cu lecţiile învăţate. Succesul nu este până la urmă decât să sari din eşec în eşec până ai reuşit folosind doar experienţa de viaţă personală.

Cum atitudinea şi mentalitatea sunt una din cele mai mari comori pe care un om le poate avea şi dacă ele sunt sănătoase, toate rezultatele noastre vor fi pe măsura convingerilor noastre, iar rezultatele pot fi îmbunătăţite dăruind celor cu care comunicăm un feedback întotdeauna pozitiv.

Cum obiceiurile noastre sunt acele comportamente automate pe care le facem zilnic şi dacă ele sunt proaste ne aduc rezultate proaste. Că singurul mod în care se poate produce schimbarea în viaţa uni om este prin schimbarea obiceiurilor zilnice şi că motivaţia, entuziasmul sau voinţa nu sunt suficiente pentru că se consumă repede.

Cum să vorbim şi cum să relaţionăm cu alţi oameni, cum să învăţam să îi privim ca fiind colegii noştri de suferinţă şi să dăm o mână de ajutor celor aflaţi la nevoie.

Cum, atunci când îţi urmezi pasiunea, beneficiile sunt de zeci si sute de ori mai mari decât atunci când te mulţumesc cu siguranţa şi confortul unei slujbe care îţi oferă doar un venit mic şi constant fără să îţi dea plăcerea lucrurilor făcute de tine, fără să îţi dea sentimentul că pui o cărămidă pentru a face lumea mai bună prin talentele tale.

Sunt foarte multe lucruri pe care le mai poţi învăţa la acest curs însă nu le pot enumera acum pe toate. Poate că ar mai fi de adăugat faptul că toţi participanţii sunt învăţaţi cum să folosească oportunităţile puse la dispoziţia tinerilor de Uniunea Europeană prin programe dedicate lor cu privire la bursele de studii pentru elevi, studenţi, masteranzi etc, cum poţi să aplici pentru un stagiu gratuit la instituţiile UE, cum poţi să te implici într-un proiect cu finanţare europeană de tineret etc, etc.

Aşa cum am spus, cursul este gratuit.

Imagini eveniment:

Highslide JS Highslide JS Highslide JS

 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte