Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
13.02.2013 - Din nou, cu dragoste la EUROPE DIRECT Târgoviște…
ED Targoviste

Din nou, cu dragoste la EUROPE DIRECT Târgoviște…
Târgovişte, 13 februarie 2013


Ziua de 14 februarie este una specială pentru îndrăgostiții din toată lumea. În așteptarea primăverii, anotimpul florilor și al revenirii la viață a naturii, ei au din nou ocazia de a face lucruri deosebite pentru persoana iubită și de a-și declara iubirea.

Fiind o sărbătoare dedicată în special celor care au curajul să iubească fără să se teamă de suferință și că nu vor primi ceea ce oferă, Ziua Sfântului Valentin nu putea trece fără a fi sărbătorită cum se cuvine de echipa Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște. Tinerii voluntari s-au gândit să ofere din nou un exemplu de speranță, dăruire și iubire de semeni. În acest sens, ei au organizat a doua ediție a concursului de Valentine, care a debutat anul trecut și cu ajutorul căruia vor afla cine sunt cei mai populari voluntari.

Jurizarea” va avea loc joi, 14 februarie 2012, începând cu ora 14.30 la Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița și este realizaztă în parteneriat cu Asociația Tineri pentru Europa de Mâine. Evenimentul va constitui ocazia perfectă pentru tinerii care doresc să se bucure de viață și tot ce e mai frumos și aduce bucurie în suflet într-o zi specială: muzică, dans, jocuri și multă voie bună. Nu va lipsi nici seara de film, devenită deja o tradiție pentru tinerii dâmbovițeni. Filmul este ales special pentru Ziua Îndrăgostiților. Începând cu ora 17.00, spectatorii vor putea urmări o comedie romantică – 50 First Dates. Activitatea este parte a proiectului Biblioteca mea e cea mai COOL-turală!, finanțat de Fundația IREX prin programul Biblionet, linia Idei de 15.000+ Lei.

Echipa EUROPE DIRECT și Biblioteca Județeană Dâmbovița, împreună cu voluntarii neobosiți și entuziaști care de abia așteaptă să vadă cine este cel mai popular așteaptă tinerii dâmbovițeni să le fiți alături joi, 14 februarie, începând cu ora 14.30 pentru a sărbători împreună dragostea, sub toate formele ei.

Programul evenimentului:
14.30 – 15.00 – deschidere eveniment/socializare
15.00 – 15.30 – jocuri de comunicare
15.30 – 16.00 – concurs de Valentine
16.00 – 17.00 – program artistic/jocuri
17.00 – 19.00 – seara de film – 50 First Dates

 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte