Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
18.04.2014 - EUROPE DIRECT Târgoviște continuă instruirea bibliotecarilor din Dâmbovița

Bibliotecarii dâmbovițeni care deservesc puncte de informare europeană sunt responsabili de diseminarea informației cu caracter european în comunitățile lor. Din acest motiv, ei trebuie să fie cât mai bine pregătiți și să știe să-și promoveze cât mai bine activitățile.

Pentru a se asigura că cetățenii din mediul rural au informații de calitate, centrul EUROPE DIRECT Târgoviște a organizat în data de 18 aprilie 2014 la sediul său din cadrul Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu” o nouă sesiune de instruire pentru bibliotecarii din județul Dâmbovița. Ei au fost învățați de către echipa centrului cum să-și creeze o pagină de Facebook, cum să acceseze publicații despre Uniunea Europeană în mod gratuit prin site-ul EUBOOKSHOP.EU și despre alte instrumente educaționale disponibile pe site-ul EUROPA.EU: colțul copiilor (kid s corner), lecții despre Europa (teacher s corner) și altele.

Cei prezenți s-au arătat foarte interesați de cele prezentate și și-au exprimat dorința ca astfel de ateliere de lucru să se desfășoare și în comunitățile lor, pentru ca și concetățenii lor să vadă cât de utile sunt noile mijloace de  comunicare și informare. Pentru a răspunde acestei nevoi, echipa EUROPE DIRECT va organiza și în alte locații din județ astfel de sesiuni de instruire.

Centrul european le mulțumește tuturor pentru participare și le urează mult succes în activitatea de informare europeană.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte