Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
15.11.2022 - EU FINANCE DAYS 2022
ED Targoviste

Participați la evenimentul de informare online privind programele UE de sprijinire a întreprinderilor!

Pentru a rămâne competitive, multe întreprinderi se bazează pe finanțare externă ca să se dezvolte, să inoveze și să administreze cu succes tranziția verde și cea digitală.

·       finanțarea UE

·       23 noiembrie 2022, 09:00 EET - 23 noiembrie 2022, 13:00 EET

Informații practice

Când

miercuri 23 noiembrie 2022, 09:00 EET - miercuri 23 noiembrie 2022, 13:00 EET

Limbi

română, engleză

Site

Mai multe informații sunt disponibile aici.

Descriere

 

EU FINANCE DAYS 2022

În cadrul bugetului UE pentru perioada 2021-2027 au fost lansate noi programe ale UE. Instituțiile financiare, băncile naționale de promovare, structurile de sprijinire a întreprinderilor și multiplicatorii sunt dornici să obțină informații direct de la sursă cu privire la noile programe ale UE de sprijinire a întreprinderilor, precum Programul InvestEU, Consiliul European pentru Inovare și Programul privind piața unică.

Evenimentul EU FINANCE DAYS 2022 este organizat de serviciile Comisiei Europene și de reprezentanțele acestora, precum și de principalii parteneri de implementare. Le vom prezenta părților interesate relevante noile programe financiare și de sprijin, sub formă de webinare. De asemenea, veți avea ocazia să le adresați întrebări experților noștri în cadrul webinarului.

Participați la EU FINANCE DAYS 2022 și aflați mai multe despre Programul InvestEU, despre Programul privind piața unică și despre Consiliul European pentru Inovare.

Mai multe informații, precum și agenda evenimentului și posibilitatea de înscriere la eveniment, sunt disponibile aici: https://romania.eu-finance-days.eu/ro/page/home/.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană