Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
28.06.2018 - JOIA de film
ED Targoviste

Spațiul Public European organizează în data de 28 iunie, ora 19.00, în parteneriat cu Transilvania Film, proiecția filmului "Nuntă în ofsaid / La gran familia española / Family United" (comedie, Spania, 2013, regia: Daniel Sánchez Arévalo, durata: 98 de minute, clasificare: A.P.-12).

Data: 

28/06/2018 - 19:00

Locul: 

Spațiul Public European(link is external)

Efraim, cel mai mic dintre cei cinci fraţi cu nume biblice ai unei familii spaniole, îi cere colegei sale de clasă Carla, în vârstă de 10 ani, să se căsătorească cu el atunci când amândoi vor împlini 18 ani. Cine ar fi crezut că opt ani mai târziu, exact în ziua nunţii, Spania va juca în finala Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Efraim îi reuneşte pe toţi în această zi de catarsis naţional în care întreaga ţară este paralizată din cauza meciului. Fiecare membru al familiei se va confrunta cu cel mai provocator joc al vieţii lor, trebuind să se accepte aşa cum sunt.

„Nuntă în ofsaid” a beneficiat de sprijin prin programul MEDIA(link is external) al Comisiei Europene. Mai multe detalii despre film găsiți aici(link is external).

Filmul este subtitrat în limba română, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Nu este necesară o rezervare.

Dat fiind că accesul la film include și un control de securitate, avem rugămintea să ajungeți cu cel puțin 10 minute înainte de începerea proiecției. După începerea ei, nu mai este permis accesul în sală. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Subiectul filmelor incluse în seria "JOIA de film" nu reprezintă, în mod necesar, poziția Comisiei Europene sau a altei instituții UE.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană