Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
12.07.2024 - Comisia salută prelungirea cu 12 luni a acordului privind serviciile de roaming, care asigură prețuri accesibile pentru apelurile către și dinspre Ucraina
ED Targoviste

Comisia salută prelungirea cu 12 luni a acordului privind serviciile de roaming, care asigură prețuri accesibile pentru apelurile către și dinspre Ucraina.

 

Comisia salută cea de-a cincea prelungire, cu încă 12 luni, a acordului voluntar dintre 22 de operatori de telecomunicații europeni și 7 din Ucraina, încheiat pentru a le asigura refugiaților ucraineni posibilitatea de a rămâne conectați peste granițe.

Comisia a facilitat acest acord împreună cu autoritatea națională ucraineană de reglementare. Apelurile accesibile le permit persoanelor care caută adăpost în Europa să țină legătura cu familia și prietenii din Ucraina. Acest lucru este posibil datorită angajamentului operatorilor semnatari de a reduce de ambele părți tarifele de conectare a apelurilor internaționale.

Cele mai recente date puse la dispoziție de Organismul Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor Electronice (OAREC) indică eficiența acordului, pe baza căruia operatorii pot oferi apeluri accesibile.

Comisia încurajează toți operatorii să adere la acest acord. Lista actualizată a semnatarilor se găsește aici.

Mai multe informații sunt disponibile în comunicatul de presă.

Detalii

Data publicării

10 iulie 2024

Date de contact

Thomas Regnier

Nume

Thomas Regnier

Număr de telefon

+ 32 2 299 10 99

Patricia Poropat

Nume

Patricia Poropat

Număr de telefon

+32 2 298 04 85


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană