Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
29.09.2023 - Comisia Europeană Anunță Lansarea Competiției „Lider European” 2023
ED Targoviste

Reprezentanța Comisiei Europene în România lansează cu entuziasm competiția „Lider European” 2023.

 

Acest concurs, dedicat elevilor de liceu din România, își propune să dezvolte și să premieze abilitățile de leadership și de vorbire în public, promovând în același timp spiritul de echipă și colaborarea creativă. 

Dacă ești elev de liceu și dorești să explorezi noi orizonturi și să-ți dezvolți aptitudinile, iată o oportunitate excelentă: formează o echipă împreună cu alți trei colegi și asigurați-vă că aveți un profesor coordonator. Invită și alți prieteni să participe și înscrieți-vă toți la concurs.



Concursul „Lider European”, desfășurat în perioada septembrie-noiembrie 2023 și organizat în parteneriat cu Ministerul Educației, oferă elevilor de liceu din România o oportunitate unică de a-și dezvolta abilitățile de leadership și de vorbire în public. În plus, competiția încurajează spiritul de echipă și colaborarea, oferindu-le elevilor șansa de a se face remarcați prin talentele lor.

Pentru a oferi tuturor elevilor interesati o perspectivă mai detaliată asupra competiției, Reprezentanța Comisiei Europene în România va organiza în perioada 10-11 octombrie 2023 o serie de întâlniri informative și sesiuni de pregătire online. Înscrierile pentru aceste evenimente vor fi deschise în perioada 29 septembrie – 9 octombrie 2023.

Data limită pentru înscrierea în competiție este 17 octombrie 2023, iar proiectele trebuie trimise până la data de 8 noiembrie 2023. Pe 22 noiembrie 2023 vor fi anunțate cele opt echipe finaliste, care vor fi premiate cu locurile pe podium și mențiuni.

Elevii din cele trei echipe de pe podium vor avea șansa de a-și susține proiectele direct la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România, în București, pe data de 28 noiembrie 2023.

Pentru detalii complete despre regulamentul concursului, instrucțiuni de înscriere și resurse pentru pregătire, vă invităm să accesați linkul oficial al competiției: https://romania.representation.ec.europa.eu/lider-european_roRO•••.

Pentru întâlnirile online dedicate „Lider European”, se așteaptă participarea a aproximativ 4.000 de profesori și elevi din toată țara. Nu ratați șansa de a vă înscrie și de a face parte din această experiență extraordinară!

Anul trecut, 1.600 de liceeni au luat parte la competiția „Lider European”. Acum, este șansa ta să te alături lor și să îți demonstrezi abilitățile.

Reprezentanța Comisiei Europene în România acționează ca voce a Comisiei în România. Printre numeroasele atribuții pe care le are, Reprezentanța Comisiei Europene în România se implică în dialoguri cu cetățenii, mediul universitar, societatea civilă, partenerii sociali și cu alte părți interesante și organizează comunicarea, dialogul și alte interacțiuni în legătură cu diverse priorități și politici ale UE.

Activitatea Reprezentanței este întregită de cea a Centrelor EUROPE DIRECT, care furnizează informații și comunică cu cetățenii la nivel regional și local, în întreaga Uniune Europeană.

Pentru mai multe detalii: 

Echipa Lider European

Contact:

concurs@bseurope.com

Detalii

Data publicării

28 septembrie 2023


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană