Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
31.05.2019 - Ziua Porților Deschise
ED Targoviste

Reprezentanța Comisiei Europene în România vă invită, în data de 30 mai 2019, între 08:00 – 13:00, în Piața Revoluției, la evenimentul “Ziua Porților Deschise”.

Evenimentul face parte din campania UE - Împreună Protejăm*, campanie realizată de Reprezentanța Comisiei Europene în România, cu sprijinul Departamentului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și al Fundației pentru SMURD.

În cadrul evenimentului pot fi vizitate: punctul de informare “UE - Împreună Protejăm”, caravana SMURD „Fii pregătit”, dar și  zona de prezentare tehnică de intervenție pentru situații de urgență. Participanții la eveniment vor avea parte de premii și surprize pentru copii.

Unul dintre eroii campaniei UE - Împreună Protejăm,  Cristian Căldăraru, instructor de prim ajutor în cadrul DSU, va fi prezent la punctul de informare al Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Mai multe detalii depre eveniment aici ➡️ http://bit.ly/30mai_ .

*Despre campania UE - Împreună Protejăm  

Uniunea Europeană (UE) își protejează cetățenii, care, la rândul lor, se protejează reciproc cu sprijinul UE.

Mii de oameni din diferite țări europene colaborează pentru a ne menține în siguranță pe noi și pe familiile noastre. Ei nu își doresc să aibă parte de recunoaștere – pur și simplu își fac treaba. Acești eroi lucrează zi de zi pentru a proteja cetățenii europeni. 

Campania “UE - Împreună Protejăm” îi prezintă pe oamenii care lucrează „în spatele reflectoarelor” pentru a asigura protecția cetățenilor UE. Pe de o parte, campania conferă un chip eroilor obișnuiți - pompieri, ofițeri de poliție, asistenți sociali - care cooperează grație sistemelor și mecanismelor instituite de UE sau care lucrează la proiecte sprijinite de UE. Pe de altă parte, campania prezintă  cetățenii care au fost salvați  sau protejați de acești eroi. Sunt părți interconectate ale unui întreg care demonstrează că, atunci când se confruntă cu provocări și amenințări colective, UE înregistrează cele mai bune rezultate pe baza cooperării dincolo de interesele naționale.

Campania “UE - Împreună Protejăm” vizează patru domenii esențiale: sănătate și mediu,  situația economică, criminalitate și terorism, migrație și stabilitate globală.

Faceți cunoștință cu eroii obișnuiți ai Europei și aflați mai multe informații despre #EUProtects de pe site-ul oficial al campaniei europa.eu/euprotects

Persoană de contact pentru presă

 Ștefan TURCU,  0724 232 197


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană