Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
15.04.2021 - Participați la Zilele europene ale datelor deschise 2021 și contribuiți la conturarea viitorului nostru digital
ED Targoviste

Participați la prima ediție a Zilelor europene ale datelor deschise, care va avea loc în perioada 23-25 noiembrie 2021. Acest eveniment unic va polariza cunoștințele în domeniu, aducând beneficiile datelor deschise sectorului public din UE și, prin el, cetățenilor și întreprinderilor. Inspirați-vă și descoperiți cele mai recente tendințe și cele mai inovatoare soluții!

Data: 

23/11/2021 - 00:00

Evenimentul se va desfășura integral pe internet și va demara cu EU DataViz 2021, o conferință privind datele deschise și vizualizarea datelor care va avea loc pe 23 și 24 noiembrie, și se va încheia pe 25 noiembrie cu finala EU Datathon, concursul anual de utilizare a datelor deschise.

Participați la Zilele europene ale datelor deschise 2021 și contribuiți la conturarea viitorului cu ajutorul datelor deschise!

Căutăm vorbitori pentru conferința EU DataViz 2021

Căutăm vorbitori care să contribuie la conturarea unui program de conferințe relevant. Sunteți expert în date deschise și/sau în modalități de vizualizare a datelor? Vă încurajăm să vă împărtășiți ideile, proiectele de succes și bunele practici care pot fi integrate în activitățile sectorului public din UE.

Așteptăm propuneri din întreaga lume și din toate sectoarele: mediul academic, entități private, jurnaliști, liber-profesioniști care lucrează cu modalități de vizualizare a datelor, instituții UE, administrații publice naționale etc. Pentru mai multe informații, consultați site-ul EU DataViz.

Transmiteți aici(link is external) propunerea dumneavoastră de contribuție la conferință până pe 21 mai 2021.

Concurați la EU Datathon 2021

Propuneți o posibilă aplicație bazată pe date deschise și dați-vă o șansă să câștigați o parte din premiile în valoare totală de 99 000 EUR. Demonstrați valoarea datelor deschise și găsiți o soluție la o provocare legată de prioritățile Comisiei Europene.

Sunt binevenite ideile tuturor pasionaților de date, din întreaga lume!
Citiți regulamentul concursului și trimiteți aici propunerea de aplicație până pe 21 mai 2021.

Zilele europene ale datelor deschise sunt organizate de Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene cu sprijinul programului ISA2. Aflați mai multe pe site-ul Zilelor UE ale datelor deschise și urmăriți actualitatea pe Twitter @EU_opendata(link is external).


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană