Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
07.06.2021 - CONSULTARE PUBLICĂ: Produsele agricole și alimentare din UE – revizuirea politicii de promovare în interiorul și în afara UE
ED Targoviste

Perioada de formulare a observațiilor : 31 Martie 2021 - 23 Iunie 2021 (miezul nopții, ora Belgiei)

Subiect : Agricultură și dezvoltare rurală

Data: 

23/06/2021

Chestionarul online este disponibil aici.

De ce organizăm o consultare

Campaniile de promovare a produselor agricole din UE sunt concepute pentru a deschide noi oportunități de piață pentru fermierii din UE și pentru industria alimentară în general, precum și pentru a-i ajuta pe aceștia să își dezvolte capacitatea activităților existente. Această consultare va solicita opinii cu privire la modul în care politica de promovare își poate spori contribuția la promovarea unei producții și a unui consum mai durabile, precum și a unor regimuri alimentare mai echilibrate, în conformitate cu Strategia „De la fermă la consumator” și Strategia privind biodiversitatea ale Comisiei Europene și cu Planul european de luptă împotriva cancerului.

Publicul-țintă

Sunt binevenite contribuțiile la prezenta consultare din partea tuturor cetățenilor și a tuturor organizațiilor. Se solicită în special contribuții oferite de organizații care reprezintă sectorul agricol și organizații de producători; organizații din sectorul de prelucrare; organizații de consumatori; organizații din sectorul promovării comerțului, federații europene, organizații naționale, camere de comerț și întreprinderi private; organizații din sectorul comerțului cu amănuntul; autoritățile publice și factorii de decizie politică care se ocupă de promovarea agroalimentară, de mediu, de sănătatea publică, precum și organizații pentru bunăstarea animalelor, țări din afara UE; grupuri de reflecție, institute de cercetare și universități; persoane fizice și alții.

Puteți participa la această consultare publică completând chestionarul on-line. Dacă sunteți în imposibilitatea de a utiliza chestionarul on-line, vă rugăm să ne contactați utilizând adresa de e-mail de mai jos.

Chestionarele sunt disponibile în unele sau în toate limbile oficiale ale UE. Puteți completa răspunsurile în oricare din limbile oficiale ale UE.

Din motive de transparență, organizațiile și întreprinderile care participă la consultări publice sunt invitate să se înscrie în Registrul de transparență al UE.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană