Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
22.06.2021 - La plimbare cu trenul „Connecting Europe Express”
ED Targoviste

Haideți la o plimbare cu trenul „Connecting Europe Express"(link is external), un tren în care veți trăi o experiență autentică europeană.

Oriunde v-ați afla, în gară sau acasă, luați loc și participați la activitățile organizate pe toată durata călătoriei.

Data: 

16/06/2021 - 07/10/2021

Despre trenul „Connecting Europe Express”

Traversând 26 de țări, expresul nostru va străbate multe dintre rutele care ne apropie unii de ceilalți, construind punți între țări, agenți economici și oameni. Acest voiaj va pune în evidență forța unificatoare a transportului feroviar.


Rolul său este acela de a ne ajuta să înțelegem mai bine provocările pe care trebuie să le depășească rețeaua feroviară europeană pentru a putea deveni modul de transport preferat atât de călători, cât și de agenții economici.

Mai multe companii feroviare din diverse state membre ale UE pun la dispoziție vagoane pentru asamblarea garniturii acestui expres.

Despre Anul european al căilor ferate

2021 este declarat Anul european al căilor ferate, pentru a pune în evidență unul dintre cele mai durabile, mai inovative și mai sigure modurii de transport de care dispunem!

Pe tot parcursul anului, în toată Europa, vor fi organizate diverse activități menite să scoată în evidență transportul feroviar pentru a încuraja deplasarea pe calea ferată atât pentru transportul de călători, cât și pentru transportul de mărfuri, precum și pentru a contribui la îndeplinirea obiectivului stabilit în Pactul verde european, acela de a avea o Europă neutră din punctul de vedere al impactului asupra climei până în 2050.

Trenul „Connecting Europe Express” va fi una dintre inițiativele emblematice ale Anului european al căilor ferate.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană