Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
02.03.2022 - ÎR/VP Borrell și comisarul Várhelyi se deplasează în Republica Moldova în perioada 2-3 martie
ED Targoviste

Înaltul Reprezentant/vicepreședintele Josep Borrell și comisarul pentru vecinătate și extindere, Oliver Várhelyi, se vor deplasa în Republica Moldova în perioada 2-3 martie.

 

Înaltul Reprezentant/vicepreședintele Josep Borrell și comisarul pentru vecinătate și extindere, Oliver Várhelyi, se vor deplasa în Republica Moldova în perioada 2-3 martie pentru a sublinia sprijinul deplin al Uniunii Europene față de această țară în contextul invaziei Ucrainei de către Rusia.

ÎR/VP Borrell și comisarul Várhelyi se vor întâlni cu președinta Maia Sandu, cu prim-ministra Natalia Gavrilița și cu viceprim-ministrul/ministrul afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu.

De asemenea, demnitarii vor vizita un centru care găzduiește refugiați ucraineni. Întâlnirea cu președinta Maia Sandu va fi urmată de o conferință de presă comună, care va fi difuzată în direct pe EbS.

Detalii

Data publicării

1 martie 2022

Date de contact

Nabila Massrali

Email

nabila.massrali@ec.europa.eu

Phone number

+ 32 229 88093

Ana Pisonero

Email

ana.pisonero-hernandez@ec.europa.eu

Phone number

+ 32 229 54320


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană