Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
11.07.2018 - Povești cu și despre impact. Alex, protagonistul primei benzi desenate românești pe teme europene, se mută în online!
ED Targoviste

Un nou proiect de comunicare al Reprezentanței Comisiei Europene în România, dezvoltat împreună cu Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro(link is external), îl aduce în lumea digitală pe Alex, protagonistul benzii desenate ,,Pățanii. Povețe. Proiecte îndrăznețe”, lansată în 2016.

Joi, 5 iulie 2018, a fost lansată pagina de Facebook Let’s Talk Impact, iar Alex face cunoștință cu prietenii, like-urile și postările din fluxul de mesaje (newsfeed).

Cine este Alex?

Alex este un reporter simpatic, ciufulit și aiurit. Un reporter 2.0 care reinventează abordarea și tonul reportajelor despre politicile și fondurile europene și elimină limbajul de lemn al informațiilor pe care le găsește. Motto-ul după care se ghidează este: Impactul este despre oameni și povești, nu despre cifre și hârtii!

Aventura lui Alex a început cu o serie de călătorii în care a descoperit o mulțime de povești și a adunat de la oamenii pe care i-a întâlnit lecții învățate din domeniul fondurilor și proiectelor europene. Le-am cuprins pe toate în prima bandă desenată românească pe teme europene, lansată în decembrie 2016.

O puteți găsi în pagina: ec.europa.eu/romania/proiecte_indraznete_ro/banda_desenata_ro.

Apoi Alex i-a întâmpinat mereu zâmbitor pe participanții prezenți la cele 8 conferințe din seria ,,Succesul e...MOLIPSITOR!” organizate în 2017 de Reprezentanța Comisiei Europene în România și Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro(link is external) în cele 8 regiuni de dezvoltare ale României.

Este momentul acum ca Alex să se conecteze la rețelele sociale și să-și extindă comunicarea și către cei din mediul online!

Anul 2018. Alex întâlnește comunitatea online

Pagina Let’s Talk Impact își propune să construiască un teritoriu comun și prietenos de dezbateri despre teme și valori europene, despre impactul fondurilor structurale, aducând totodată în atenția cititorilor experiențe și lucruri învățate de cei care au derulat proiecte și care au utilizat oportunitățile de finanțare nerambursabilă existente.

Pagina Let’s Talk Impact își propune să aducă în atenția publicului lumea fondurilor așa cum nu a mai fost văzută. Și asta nu pentru că ea s-ar fi schimbat, ci pentru că ne propunem să le punem cititorilor o pereche nouă de ochelari pe nas, care să le dea o nouă perspectivă canalizându-le atenția pe impactul fondurilor și pe rezultatele concrete.

Despre Alex găsești mai multe detalii pe www.facebook.com/LetsTalkImpact(link is external). Experiența se anunță una plină de noi povești, pățanii și proiecte î­ndrăznețe!

 

Persoană de contact:

Cristina Pojoga

Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro(link is external)

0725.0725.00

reporter_alex@fonduri-structurale.ro


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană