Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE FlagPUBLICAŢII
Publicatii 2017
Publicatii 2016
Publicatii 2015
Publicatii 2014
Publicatii 2013 Publicatii 2012 Publicatii 2011 Publicatii 2010 Publicatii 2009
UE Flag NOUTAŢI UE
Eroare de flux RSS
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
18.09.2019 - LinguaTEST: Concurs de cunoștințe lingvistice și de cultură generală
ED Targoviste

Reprezentanța Comisiei Europene în România organizează, între 15 și 30 septembrie 2019, un concurs de cunoștințe lingvistice și de cultură generală pe site-ul www.linguatest.ro(link is external)

Testul online reprezintă o incursiune prin diversitatea lingvistică a Europei, prin intermediul a 30 de întrebări. Timpul maxim în care poate fi rezolvat este de 15 minute. Persoanele care vor obține cele mai mari punctaje vor participa la o tragere la sorți, în urma căreia pot câștiga premii.

Concursul face parte din seria de acțiuni care marchează Ziua Europeană a Limbilor(link is external), sărbătorită în fiecare an pe 26 septembrie 2019 prin evenimente organizate în statele membre ale Uniunii Europene și ale Consiliului Europei(link is external). În România, Reprezentanța Comisiei Europene organizează tururi stradale intitulate „Spiritul limbilor” pentru liceeni, sesiuni bilingve de povești și creativitate pentru copii, schimburi de experiență cu studenți Erasmus+ și alte acțiuni conexe. Ziua Europeană a Limbilor promovează multilingvismul și comunicarea interculturală și încurajează învățarea de noi limbi la orice vârstă, atât la școală, cât și în afara ei.

Urmăriți profilele noastre de Facebook (@reprezentanta.comisiei.europene.in.romania, @translatingforeurope) și Twitter (@RCERomania, @translatores), #EDLangs pentru a fi curent cu tot ce se întâmplă!

Persoană de contact pentru presă:

Iulia Costea, telefon 0743 206 960, e-mail: iulia.costea@ec.europa.eu.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană