Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
05.03.2020 - Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog
ED Targoviste

Dacă ești jurnalist/ă, blogger, freelancer sau chiar student/ă la jurnalism (an terminal sau master) și te interesează modul în care politica europeană poate schimba în bine comunitatea în care trăiești, te așteptăm la o nouă ediție a "Burselor Europene: Jurnaliști în Dialog".

Data: 

03/04/2020 - 26/04/2020

Ce oferim? Trei seminare pe teme europene. Networking cu experți și jurnaliști. Vizite de informare la instituțiile europene.

Unde? Seminarele se vor desfășura în luna aprilie, în următoarele orașe: Galați (3-5 aprilie 2020), Craiova (10-12 aprilie 2020) și Oradea (24-26 aprilie 2020).

Cum mă înscriu? Trimite un email cu CV-ul și o scrisoare de intenție, care să includă și domeniile de politică europeană relevante pentru tine, până la data de 15 martie 2020, pe adresa: bejd@freedomhouse.ro, cu o copie la adresa: guseth@freedomhouse.ro.  În linia de subiect menționează: Înscriere [prenume] [numeBEJD 2020. 

Așteptăm cu deosebit interes să te cunoaștem!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană