Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
21.01.2021 - Seminarul Virtual Instruirea Instructorilor Access2Markets - Vineri, 29 ianuarie 2021, 09:00 – 13:00
ED Targoviste

Pe 13 octombrie 2020, Comisia Europeană a lansat Access2Markets. Noul portal aduce într-un singur loc informațiile disponibile anterior pe Market Access Database (MADB) și Trade Helpdesk. În plus, platforma introduce o serie de informații și funcționalități inovative.

Data: 

29/01/2021 - 09:00

Pentru a asigura utlizarea extinsă a portalului de către comunitatea europeană de afaceri, Comisia organizează o serie de seminarii adresate organizațiilor de afaceri și multiplicatorilor relevanți din Statele Membre.

Prezentarea în direct vă va permite să înțelegeți pe deplin noul portal și instrumentele pe care le oferă. Apoi, puteți împărtăși informațiile în comunitate, folosindu-vă de rețeaua organizației dvs.

Mai mult, puteți susține propriile sesiuni de instruire pentru a îi învăța pe ceilalți (în special companiile mai mici) cum să utilizeze noul portal Access2Markets la întregul său potențial. În această privință, după seminar vă putem la dispoziție un set de materiale necesare instruirii.

Locurile vor fi alocate primilor înscriși, în limita disponibilității.

Înregistrare:  confirmați participarea până la 27 ianuarie 2021 la următoarea adresă de e-mail:

workshops.access2markets@mcgroup.com

Veți primi un link WebEx pe e-mail pentru conectare.

Agenda seminarului este disponibilă Fileaici.

Fluturașul informativ Access2Markets este disponibil PDF iconaici.

Access2Markets este un ghișeu-unic pentru companii mai mici care vor să obțină informații despre condițiile necesare pentru a importa bunuri în UE sau a exporta către 120 de piețe externe. Portalul furnizează informații complete pentru situații particulare în doar câteva click-uri, precum și elemente practice despre acordurile comerciale ale UE, ghiduri pas-cu-pas, tutoriale, mărturii video și multe altele, în toate limbile oficiale ale UE.

De asemenea, include noul instrument de auto-evaluare a regulilor de origine, ROSA, care filtrează și explică regulile „naționalității economice” unui produs și furnizează o serie de criterii care ajută companiile să aplice regulile. Companiile pot folosi portalul și pentru a raporta barierele comerciale pe care le întâmpină.

Access2Markets este aici pentru a ajuta oamenii de afaceri să beneficieze la maximum de rețeaua extinsă a acordurilor comerciale UE. Și este gratuit!

Notă: Seminarul va fi înregistrat, iar înregistrarea va fi expediată tuturor participanților ca parte a setului de materiale pentru instruire, alături de prezentarea PowerPoint. Setul de materiale va sprijini participanții în desfășurarea propriilor seminarii și prezentări. Înregistrarea poate fi de asemenea folosită de către Comisia Europeană în scopuri informative și făcută publică.

În numele Comisiei Europene, Directoratul General pentru Comerț, suntem nerăbdători să vă întâmpinăm la acest eveniment.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană