Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
18.01.2022 - Politica de coeziune a UE: Comisia lansează o cerere de proiecte în valoare de 1 milion EUR pentru instituțiile de învățământ superior din domeniul jurnalismului
ED Targoviste

Comisia a lansat o cerere de proiecte pentru elaborarea unei programe de învățământ și a materialelor didactice pentru un curs privind Uniunea Europeană și politica de coeziune a UE, destinat viitorilor jurnaliști.

 

Comisarul pentru coeziune și reformă, Elisa Ferreira, a declarat: „Comisia a răspuns solicitării multor studenți din UE de a lansa această cerere, care ar oferi o oportunitate extraordinară de a stimula dezbaterea academică privind UE și politica de coeziune a UE, precum și de a îmbunătăți cunoștințele studenților și de a încuraja cooperarea dintre universități și alte instituții ale UE.”

Beneficiarii vor trebui să redacteze o strategie de dezvoltare, să creeze o rețea de instituții de învățământ superior și să elaboreze cursurile. Propunerile pot fi depuse de universități și de alte instituții de învățământ din domeniul jurnalismului la nivel universitar și terțiar. Solicitanții trebuie să fie situați într-un stat membru al UE și să fie acreditați în conformitate cu legislația în vigoare în țara respectivă.

Comisia va acoperi 95 % din costul proiectului. Data-limită pentru depunerea candidaturilor este 21 aprilie 2022, ora 14 (13: 00 CET). Comisia intenționează să raporteze rezultatele în iunie 2022.

Detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul internet al Comisiei.

Detalii

Data publicării

17 ianuarie 2022

Date de contact

Ștefan TURCU

Email

stefan.turcu@ec.europa.eu

Phone number

+40 724 232 197


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană