Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE FlagPUBLICAŢII
Publicatii 2016
Publicatii 2015
Publicatii 2014
Publicatii 2013 Publicatii 2012 Publicatii 2011 Publicatii 2010 Publicatii 2009
UE Flag NOUTAŢI UE
Eroare de flux RSS
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Cetăţenie europeană
02.12.2015 - Consultare publică privind evaluarea și revizuirea cadrului de reglementare pentru rețelele și serviciile de comunicații electronice
ED Targoviste

Termen-limită: 07 decembrie 2015
Grup-țintă:Administrații locale și regionale, autorități naționale de reglementare pentru rețele și servicii de comunicații electronice, furnizori de rețele și servicii de comunicații electronice, asociații naționale și europene de operatori, furnizori de tehnologie, societăți de difuziune, furnizori de servicii on-line și de internet, firme care se bazează pe conectivitate și sunt implicate în economia digitală, organizații ale societății civile și alte părți interesate.

Comisia Europeană lansează această consultare publică pentru a obține opiniile necesare în procesul de evaluare a normelor actuale, precum și referitor la posibila adaptare ale cadrului legal în funcție de evoluțiile pieței și cele tehnologice, contribuind astfel la dezvoltarea Strategiei pentru piața unică digitală.

Înainte de a contribui la această consultare, vă rugăm să consultați documentul cu informații de context cu privire la evaluarea și revizuirea cadrului de reglementare pentru rețelele și serviciile de comunicații electronice.
Vă rugăm să precizați dacă răspundeți în nume personal sau în numele unei organizații. Invităm organizațiile respondente să se înscrie în Registrul de transparență. Opiniile organizațiilor neînregistrate sunt publicate separat de cele primite de la organizațiile înregistrate.
Sunt obligatorii doar răspunsurile privitoare la întrebările de interes general, iar răspunsurile parțiale vor fi acceptate.
Vă invităm să citiți declarația specifică de confidențialitate pentru a afla cum vă vom prelucra contribuțiile și datele cu caracter personal.

Pentru a contribui la această consultare publică, vă rugăm să completați chestionarul on-line într-una din limbile oficiale ale UE.

Date de contact:
Comisia Europeană
DG Rețele, Conținut & Tehnologii de Comunicații
Unitatea B2 – Coordonare de reglementare & utilizatori 
Avenue de Beaulieu 33, 06/068
B-1049 Bruxelles - Belgia
sau prin e-mail

Pagini Utile

  1. Pagina de internet dedicată acestei consultări
  2. Chestionar on-line privind evaluarea și revizuirea cadrului de reglementare pentru rețelele și serviciile de comunicații electronice
  3. Registrul de Transparență
  4. Codul de conduită pentru contribuții aduse consultărilor publice
  5. Declarația specifică de confidențialitate


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Cetăţenie europeană