Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
26.04.2017 - EUROPE DIRECT Târgovişte Program estimativ luna mai 2017
ED Targoviste

5 mai Vizionare de film Sfărșitul lumii în cadrul Festivalului de film Kinedok în parteneriat cu One World Romania.

9 maiSărbătorim Ziua Europei la EUROPE DIRECT Târgoviște, activitate realizată în parteneriat cu Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște și Liceul Nicolae Ciorănescu Târgoviște.

12 mai – vizita unei delegații alcătuită din elevi și cadre didactice de la școli și licee din Uniunea Europeană, coordonator prof. Șetreanu Jeny – Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur Târgoviște.

13 mai – atelier interactiv de limba franceză pentru copii cu vârste cuprinse între 4 – 6 ani Le conte à travers l’Europe, coordonator prof. Elena Odjo – Liceul Teoretic Petru Cercel  Târgoviște.

16 mai - EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment în cadrul M 7.1.b, activitatea 4 – sesiune de instruire pe tema Corpul European de Solidaritate. Activitatea va reuni bibliotecari, cadre didactice, cetăţeni din judeţul Dâmbovița – zona Moreni şi va avea loc la Biblioteca Comunală Valea Lungă – punct de informare europeană.

22 mai – Ora de informare europeană cu tema 10 ani de la aderarea României și Bulgariei la Uniunea Europeană la Școala Gimnazială Picior de Munte nr. 2.

25 mai - EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment în cadrul M 7.1.b, activitatea 5 – sesiune de instruire pe tema Corpul European de Solidaritate. Activitatea va reuni bibliotecari, cadre didactice, cetăţeni din judeţul Dâmbovița – zona Găești şi va avea loc la Biblioteca Comunală Hulubești – punct de informare europeană.

27 mai – atelier interactiv de limba franceză pentru copii cu vârste cuprinse între 4 – 6 ani Le conte à travers l’Europe, coordonator prof. Elena Odjo – Liceul Teoretic Petru Cercel  Târgoviște.

29 mai – reprezentație de teatru forum pentru a marca 30 de ani de Erasmus + în Uniunea Europeană  la Universitatea Valahia din Târgoviște, cu ocazia manifestărilor dedicate aniversării a 25 de ani de la înființare, desfășurată în parteneriat cu Penitenciarul Mărgineni, coordonator decan Constanța Mătușescu.

30 mai Participare la sesiunea de comunicări cu tema Norme, valori și repere în societatea românească organizată în parteneriat cu Universitatea Valahia din Târgoviște, Facultatea de Drept și Științe Administrative.

31 mai Participare la jurizarea concursului de fotografie Imagini de poveste. Povești în imagini, ediția 1, organizat de Liceul Voievodul Mircea Târgoviște, coordonator Cristina Eftimie.

La cerere organizăm ore de informare pe diferite teme europene în şcoli, licee, ONG-uri şi biblioteci publice.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte