Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
23.01.2018 - Din nou despre familia de la EUROPE DIRECT Târgoviște
ED Targoviste

22 ianuarie - la Biblioteca Județeană "Ion Heliade Rădulescu" Dâmbovița, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște a desfășurat  activitatea de selecție de actori amatori pentru teatru forum și voluntariat. Am ajuns acolo foarte devreme, imediat adăpostindu-mă de vremea urâtă și fiind întâmpinată de o sală mare aproape goală. Mă așez pe rândul al doilea și…aștept. Din prima observ atitudinea pozitivă a domnului Vlăduț care vine să ne spună că la ora 14:30 vom începe acțiunea.

Sunt o persoană dezinvoltă după ce mă obișnuiesc cu un mediu, iar la EUROPE DIRECT Târgoviște am simțit o dată cu începutul evenimentul o energie pozitivă care ne-a cuprins pe toți cei prezenți în încăpere.

Un atu al unui actor de teatru forum este creativitatea, de aceea fiecare dintre cei prezenți (între timp în sala de conferințe erau prezenți peste 20 de viitori voluntari) au avut de extras un bilet cu un cuvânt și să creeze un discurs în jurul acelui cuvânt, o poveste din viața noastră sau una închipuită, creată pe loc de noi cei care aspirăm la un loc în echipă. Am fost întrebați dacă dorim să schimbăm biletul pe care l-am extras și, pe parcursul evenimentului, mai mult persoane au făcut acest gest, eu încercând să găsesc ce să spun despre cuvântul meu, "pedeapsă". În cele din urmă am ajuns să îmi schimb și eu subiectul, nimerind unul mult mai personal de data aceasta: "discriminarea". Din păcate, am avut ce să povestesc despre discriminare. Am spus despre  experiențe personale, emoțiile fiind vizibile. Spre mirarea mea, absolut toată lumea din sală a fost încurajatoare, se uitau zâmbind la mine iar alții chiar dădeau din cap și aprobau ca și cum și ei trăiseră ceva asemănător. În acel moment am realizat că echipa EUROPE DIRECT este o familie, unde toată lumea susține pe toată lumea, iar o familie este ceea ce oricine are nevoie.

Vă așteptăm, așadar, la viitoarele noastre reprezentații de teatru forum!


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte