Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
16.10.2020 - Zilele Porților Deschise la Centrul de Informare EUROPE DIRECT Târgoviște 2020
ED Targoviste

Manifestările dedicate Zilelor Porților Deschise la Centrul de Informare EUROPE DIRECT Târgoviște, doresc să implice cetăţeni ai judeţului Dâmboviţa, fie ei tineri sau adulţi, nepoţi sau bunici. Activitățile s-au desfășurat în perioada 13 -16 octombrie 2020 în locații puse la dispoziție de partenerii noștri, faţă în faţă, online sau într-un sistem mixt: Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște, Liceul Tehnologic Nicolae Ciorănescu Târgoviște, Liceul Voievodul Mircea Târgoviște, Biblioteca Orășenească Titu, Biblioteca Comunală Vișinești, Colegiul Naţional Ienăchiţă Văcărescu Târgovişte.

În dorinţa de a promova o gândire europeană şi de a populariza fenomenul de “Uniune Europeană” şi, în acelaşi timp, de a informa populaţia asupra beneficiilor aduse de către aceasta Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște s-a aflat și de această dată în mijlocul tinerilor dornici de informare europeană și a organizato serie de evenimente. Activitățile desfășurate pe parcursul celor 4 zile au avut drept scop promovarea mentalității europene, popularizarea fenomenului de Uniune Europeană, informarea populației cu privire la beneficiile aduse de către aceasta.

Activități au însemnat ateliere de lucru, prezentări pe diferite subiecte cu tematică europeană, (la Liceul Tehnologic Nicolae Ciorănescu Târgoviște, Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu Târgoviște și Liceul Voievodul Mircea Târgoviște), reprezentații de teatru forum (la Biblioteca Comunală Vișinești și Biblioteca Orășenească Titu), concursuri cu tema Tineri din Europa gândesc spre viitor la Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște.

În cadrul întrecerii, echipaje alcătuite din câte 4 participanți s-au întrecut în probe de desen, cântec, creativitate artistică (realizarea unei scurte scenete în care să se folosească niște cuvinte impuse), dar şi cunoştinţe generale despre ţările membre UE prin prezentări (filmuleţe/power point). Lupta a fost strânsă, elevii au fost foarte creativi și au dat dovadă de multă seriozitate în pregătirea momentelor artistice, iar la final echipajele au fost premiate cu obiecte utile în activitatea și timpul liber - rucsacuri pentru drumeţie.

Tinerii au fost încurajați de un număr de susținători. Pe lângă spectacolul urmărit, ei s-au bucurat și de premii-surpriză oferite de organizatori.

Fiecare participant, indiferent că a fost vorba de ateliere de lucru ori concursuri, și-a încercat norocul la Tombola Europeană denumită sugestiv „Te implici și câștigi!”, iar toți cei prezenţi au fost câștigători. Premiile (rucsacuri, tricouri, sacoşe cu sigla Comisiei Europene, baloane, pixuri, etc) imprimate cu sigla EUROPE DIRECT Târgoviște și/sau cu însemnele Uniunii Europene au fost pe placul câștigătorilor și cu toții s-au declarat mulțumiți.

Echipa EUROPE DIRECT Târgoviște le mulțumește tuturor pentru participare și îi invită să fie prezenţi și la alte activități de acest gen! Sperăm că tinerii au înțeles mesajul pe care am încercat să-l transmitem și vor deveni din ce în ce mai activi în societate! Rămâneți alături de noi!








CENTRALIZATOR NOTE CONCURS Tineri din Europa gândesc spre viitor – Pactul ecologic european Zilele Porților Deschise la Centrul de Informare EUROPE DIRECT Târgoviște 2020

Ordinea intrării în concurs a echipajelor

NOTA PREZENTARE ȚARĂ

NOTA SCENETĂ

CÂNTEC

NOTA DESEN

TOTAL PUNCTAJ

Proba câștigată

Echipaj nr. 1, IRLANDA - Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște

3

3

3

3

12

CEL MAI BUN DESEN

Echipaj nr. 2, ITALIA - Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște

3

3

3

3

12

CEA MAI BUNĂ SCENETĂ

Echipaj nr. 3, ROMÂNIA - Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște

3

3

3

3

12

CEL MAI BUN CÂNTEC

Echipaj nr. 4, SUEDIA - Liceul de Arte „Bălașa Doamna”   

3

3

3

3

12

CEA MAI BUNĂ PREZENTARE A UNEI ȚĂRI UE



JURIUL:
Drăgușin Nicoleta
Stan Daniela
Duță Simona
Miriță Cristina
Andreescu Vlăduț


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte