Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
21.11.2012 - EUROPE DIRECT Târgoviște promovează din nou educația nonformală în bibliotecă
ED Targoviste

EUROPE DIRECT Târgoviște promovează din nou educația nonformală în bibliotecă
Târgovişte, 21 noiembrie 2012


Noaptea de 17 noiembrie a fost una specială pentru amatorii de cultură la orice oră din toată țara – Nocturna bibliotecilor. Evenimentul, sărbătorit în toată țara, a fost marcat și la Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița.

Pentru așa o ocazie, instituția și toți reprezentanții săi au stat până noaptea târziu la dispoziția insomniacilor șoricei de bibliotecă. Le-au pregătit foarte multe surprize și activități care să-i atragă și să-i facă să revină cu drag la bibliotecă.

În programul manifestării s-au regăsit filme documentare, lansări de carte, o expoziție de astro-fotografie și filmulețe realizate din imagini cosmice, precum și…un concurs de karaoke. Acesta din urmă a fost de departe cel mai gustat de participanți, care, cu mic, cu mare, s-au întrecut în a-și arăta talentul. La final, cei mai înzestrați dintre ei au primit premii constând în materiale informative utile realizate de Comisia Europeană prin Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște.

Scopul activității a fost atât unul educativ, cât și recreativ. Inițiatorii au vrut ca bibliotecile să nu mai fie privite doar ca un loc unde cetățenii vin doar ca să împrumute sau să consulte cărți. Aici se pot realiza o multitudine de activități, creative, educative și recreative. Organizatorii speră ca utilizatorii să-și schimbe percepția despre bibliotecă și să participe în număr cât mai mare la evenimentele desfășurate aici.

Echipa mulțumește atât partenerilor pentru sprijinul acordat și pentru implicare, cât și participanților, care au fost receptivi au înțeles mesajul acțiunii.

Imagini eveniment:

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

 


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte