Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte
02.10.2015 - CONCURS PENTRU PUNCTELE DE INFORMARE EUROPEANĂ DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA
ED Targoviste

Pentru a stimula implicarea bibliotecarilor-voluntari care deservesc puncte de informare europeană din judeţ și desfăşoară activităţi cu tematică europeană, precum şi acţiuni de diseminare a informaţiei europene, Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa prin Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte anunţă deschiderea concursului cu premii Activ, informat și nonformal în…Europa de acasă.

Concursul cuprinde 10 secțiuni și fiecare dintre acestea va avea un singur câștigător care va fi premiat cu un aparat foto model Canon Ixus 160.

Secțiunile sunt următoarele:

  1. Cel mai bun atelier de abilități practice.
  2. Cea mai bună fotografie a unui eveniment.
  3. Cel mai bun eveniment (în aer liber, de interior sau mixt).
  4. Cel mai bun proiect de promovare a tradițiilor locale într-o bibliotecă.
  5. Cea mai bună prezentare power point a activităților.
  6. Cel mai bun eveniment pentru copii/tineri pe teme europene (drepturi, cetățenie, etc).
  7. Cel mai bun eveniment în parteneriat (biblioteci, ONG, biserică, școală, agenți economici, persoane fizice etc).
  8. Cel mai bun material tipărit de promovare (pliante, fluturași, afișe, programe, semn de carte, reviste, calendare, broșuri, etc).
  9. Evenimentul cu cei mai mulți participanți.
  10. Cel mai bun produs audio-video pe teme europene (interviu).

Prin intermediul acestui concurs, bibliotecarii-voluntari care deservesc puncte de informare europeană din județ sunt încurajaţi să contribuie la apropierea informaţiei europene de cetăţenii judeţului Dâmboviţa, indiferent de vârsta acestora sau de mijloacele de comunicare folosite. De asemenea, este un bun prilej de a promova în rândul publicului larg, autorităţilor care au biblioteci în subordine şi instituţiilor de educaţie, serviciile variate implementate de bibliotecile publice. Sunt invitaţi să participe bibliotecari din județul Dâmbovița care au desfășurat sau vor desfășura până la 30.10.2015 activități care se încadrează la secțiunile mai sus menționate cu condiția ca acestea să fie organizate de bibliotecă.

Fiecare participant se poate înscrie la maxim două secțiuni folosind tabelul de la link-ul următor:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Gf62MHlN1Vw3BYEO0ZOBv5lRiVoakRjTbYRcZfJiwfU/edit#gid=2145373800

Termenul limită pentru înscriere este 2 noiembrie 2015.

Proba finală constă în susținerea unei prezentări cu o durată de maxim 5 minute a produsului/evenimentului/fotografiei/revistei etc, la secțiunea/secțiunile pentru care s-au înscris, iar aceasta se va desfăşura în luna noiembrie la sediul Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște la o dată care va fi comunicată, moment în care va avea loc și premierea. Aceasta va fi urmată de publicarea unui comunicat de presă cu numele câştigătorilor. Decizia juriului este definitivă. De asemenea, juriul îşi rezervă dreptul de a scoate din concurs orice material care nu îndeplineşte cerinţele de participare.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să apelați persoana de contact -p Mândruța Andreescu, tel. 0345100581 sau 0727068515.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Evenimente ED Târgovişte