Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Pactul ecologic european
28.05.2017 - Săptămâna verde – haideți să discutăm despre mediu!
ED Targoviste

Săptămâna Verde este oportunitatea anuală a fiecărui cetățean european de a descoperi și dezbate politica Uniunii Europene privind mediul înconjurător. Organizat de Direcția Generală pentru Mediu a Comisiei Europene, acest eveniment-cheie în calendarul politicii EU de mediu reunește timp de o săptămână factorii de decizie politică, reprezentanții activiștilor de mediu, profesioniștii din domeniu și alte părți interesate din întreaga Europă și din lume.

Săptămâna verde 2017 se desfășoară între 29 mai și 2 iunie și are ca temă principală „Locurile de muncă ecologice pentru un viitor mai ecologic". Evenimentele organizate în cadrul Săptămânii verzi se vor concentra asupra modului în care politicile de mediu ale UE reușesc să creeze locuri de muncă ecologice și maniera în care acestea contribuie la o creștere economică, durabilă și responsabilă din punct de vedere social în Europa. Totodată, ediția din acest an va evidenția cererea unor noi tipuri de competențe ecologice în multe sectoare profesionale. 

Pe lângă o conferință la nivel înalt organizată la Bruxelles, în 30-31 mai, programul va cuprinde, de asemenea, o serie de evenimente și acțiuni partenere care au loc în întreaga Europă. Astfel, persoanele interesate de acest domeniu și publicul larg sunt invitați să participe la dezbaterile organizate pe tot teritoriul Uniunii Europene dar și să se implice într-o gamă largă de activități on-line și social media.


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Pactul ecologic european