Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - O Europă pregătită pentru era digitală
30.06.2021 - Accesează noul portal al Comisiei Europene în România: https://romania.representation.ec.europa.eu/
ED Targoviste

Ieri, 29 iunie, Reprezentanța Comisiei Europene în România lansează noua versiune a website-ului său, la adresa https://romania.representation.ec.europa.eu/.

Cei interesaţi pot vedea aici care sunt prioritățile Comisiei Europene, consulta Planul de redresare pentru Europa și politicile-cheie ale Uniunii Europene pentru România, precum și modul în care funcționează bugetul UE pentru România.

De asemenea, sunt disponibile și informații cu privire la drepturile cetăţenilor Uniunii, dar și resurse educaționale sau detalii despre oportunități de angajare în cadrul instituțiilor europene.

Prin intermediul noului website, oferim conținut în limba română:

·       Știri și informații privitoare la principalele politici și programe ale UE și la modul în care sunt implementate aceste politici în România;

·       Accesul la rețelele sociale, la buletine informative și alerte informative ;

·       Modalități de contact și interacțiune cu Uniunea Europeană, atât la nivel local, cât și la nivelul UE;

·       Linkuri spre alte informații utile cu privire la UE.

Uniunea Europeană furnizează atât un serviciu de contact central cuprinzător, cât și o serie de alte informații, servicii și rețele de sprijin în România.

Dacă aveţi întrebări despre UE, aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi informații specifice, o anumită documentație sau ai nevoie de un expert UE pentru un eveniment, accesaţi linkul pentru a ne contacta.

Context

Reprezentanța este vocea Comisiei într-un stat membru, iar Comisia Europeană are Reprezentanțe în toate cele 27 de state membre.

Activitatea Reprezentanței este completată de cea a centrelor EUROPE DIRECT, care comunică și oferă informații cetățenilor la nivel regional și local, în toată Uniunea Europeană.

Detalii

Data publicării

29 iunie 2021

Date de contact

Ștefan TURCU

E-mail: stefan.turcu@ec.europa.eu

Telefon mobil: 0724 232 197


NoutatiALTE NOUTĂŢI - O Europă pregătită pentru era digitală