Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste Evenimente - ED Targoviste
Sună gratuit pentru informații despre Uniunea Europeană
UE FlagPUBLICAŢII
Publicatii 2017
Publicatii 2016
Publicatii 2015
Publicatii 2014
Publicatii 2013 Publicatii 2012 Publicatii 2011 Publicatii 2010 Publicatii 2009
UE Flag NOUTAŢI UE
Eroare de flux RSS
UE Flag ONG

BJDB

NoutatiNOUTĂŢI - Ocupare profesională
26.05.2010 - Săptămâna europeană a IMM-urilor
ED Targoviste
         37 de ţări organizează evenimente în sprijinul întreprinderilor mici şi al întreprinzătorilor

        Doriţi să demaraţi o afacere sau să vă extindeţi activitatea? Săptămâna europeană a IMM-urilor este ocazia de a participa la târguri, conferinţe şi sesiuni de lucru pe această temă.

        Manifestările se înscriu în eforturile de sensibilizare faţă de resursele pe care UE le pune la dispoziţia întreprinderilor mici şi mijlocii.

        Evenimentelor organizate includ, printre altele, zilele porţilor deschise la o serie de întreprinderi, o oportunitate pentru întreprinzători de a se familiariza cu unele dintre provocări şi de a cunoaşte satisfacţia pe care o aduce administrare propriei afaceri.

        Aproximativ 99% din întreprinderile europene sunt IMM-uri, care au sub 250 de angajaţi. Acestea reprezintă principalul angajator din UE şi, în acelaşi timp, sunt o sursă majoră de noi locuri de muncă - întreprinderile mici deţin cheia redresării economiei europene.

Portalul european pentru IMM-uri


NoutatiALTE NOUTĂŢI - Ocupare profesională